Vyhledej
TJ Sokol Dvůr Králové > Sport > ostatní sporty

V sobotu 4. února se ve Dvoře Králové hraje florbalová Národní liga mužů

Redakce / 3.02.2017, Dvůr Králové nad Labem
Do královédvorského exilu přijede v sobotu družstvo nejlepších florbalistů z Jaroměře, které se zde utkají s družstvem z Mukařova. Pro kolegy a fanoušky ze Dvora Králové je jistě zajímavé to, že se představí zdejší odchovanec Vojta Výborný! Královédvoráci, přijďte fandit!

Mužstvo z Jaroměře vyráží v sobotu 4. února na zápas Národní ligy mužů do Dvora Králové nad Labem, který se odehraje v hale základní školy Strž od 19:00 proti Traverza Mukařov

Po tomto utkání budou zbývat do konce základní části pouze tři kola a každý bod se tedy počítá! Obzvláště v již tradičně vyrvonané tabulce, ve které Jaroměř je sice vzdálena od příček, které vedou do zrádného play-down, tuto pozici je ale třeba ještě několika body potvrdit. Navíc je ve hře i lepší výchozí pozice pro play-off, která může v dalších bojích pomoci. Mukařovu půjde v tomto zápase o stejné cíle, protože momentálně se nachází pouhý bod za námi (před tímto zápasem probehne ještě jedno kolo, při kterém vyjíždíme do Turnova).

Jaroměřské fanoušky zveme na výjezd na atraktivní utkání, ve kterém nám půjde o hodně, a královédvoráky zveme na výjimečné utkání. 

Více z dění v klubu na TJ Sokol Jaroměř - florbal či www.florbaljaromer.cz

Související články
Poslední turnaj místních florbalistů - dorostenců tuto neděli 31.3. od 13:40
Nábor do florbalového oddílu TJ Sokol Dvůr Králové nad Labem
Vaše komentáře

Přečteno 1265x