Vyhledej
TJ Sokol Dvůr Králové > Sport > atletika

Závodníci Sokola přivezli fůru medailí ze dvou závodů ve skoku vysokém, atletických halových a jednu z Gladiátor race

Hned 2 závody ve skoku vysokém se v minulých dnech uskutečnily v našem regionu - jeden v Jaroměři a druhý v Úpici. A z obou máme řadu medailí. A také jeden halový atletický. A jako bonus si několik závodníků dalo i překážkový Gladiátor race v Hradci Králové a také jednu ukořistili :-)

FOTOGALERIE - Závodníci Sokola přivezli fůru medailí ze dvou závodů ve skoku vysokém a jednu z Gladiátor race

Jaroměřský klokan

Družstvo našich výškařů vybojovalo 1. místo a krásný dort na výškařské soutěži Jaroměřský klokan. Blahopřejeme všem k výkonům a děkujeme za super reprezentaci našeho Sokola!
V pěti kategoriích ze šesti jsme měli medaili. V nejmladších žákyních 3. místo Tereza Grusová, v nejmladších žácích 2. místo Martin Palan, v mladších žákyních 1. místo Adéla Rutrlová, 2. místo Barbora Síbrová, ve starších žákyních 1. místo Sára Erbenová a ve starších žácích 1. místo Tomáš Mencl, 2. místo Kryštof Kučera a 3. místo Jakub Grus. Pěkné výkony podali všichni závodníci, a tak si zaslouženě odvezli z Jaroměře dort pro vítěze. Ten si snědli ještě tentýž den na tréninku. :-)

Úpická laťka

Na Úpické laťce  nás reprezentovalo 12 závodníků. Vybojovali pro Sokol Dvůr Králové 7 medailí. V kategorii mladších žákyň vybojovala Adéla Rutrlová stříbro a Barbora Síbrová bronz, když zdolaly laťku ve výšce 139 cm stejně jako vítězka. V kategorii starších žákyň se podařilo získat stříbrnou medaili Sáře Erbenové, která skočila 152 cm. Mezi staršími žáky pohár za 1. místo vybojoval Tomáš Mencl se 153 cm a 3. místo přidal Kuba Grus se 150 cm. Mezi dorostenkami zvítězila Monika Fišerová a mezi juniory Nikolas Erben. 

Gladiátor race v Hradci Králové

Sokolská reprezentace na Gladiátorských závodech dopadla na výbornou! Anežka Holanová stříbro, Karolínka Lukášová osmá, Matýsek Holan třináctý, Míša Lukáš 24 a Kristýnka Lukášová  26! Nutno dodat, že Míša a Kristýnka už běželi 2km dlouhou trať a na trase měli dokonce 2 překážky s vodou. Do cíle tak ve studeném aprílovém počasí dorazili s mokrýma nohama až do půli stehen. Snad z toho neomarodí a příště pojedou zase.

Velikonoční halové závody

Tři medaile pro sokolské atlety z Velikonoční haly! Sárka Erbenová 2. ve výšce 155 cm osobák, 1. v kouli (9,53 m), Tomáš Mencl druhý ve výšce 155 cm. Honza Bukovský dvě 4. místa a dva osobáky 60 m za 8,1 s a 300 m za 42, 19 s. Barča Síbrová první v rozběhu na 60 m a 10. v 60 m překážek. Všem blahopřejeme!

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

Související články
Královédvorská gladiátorská parta roste, má krásné nové dresy a k tomu i titul Mistryně republiky
Nový sportovní oddíl ve Dvoře Králové nad Labem OCR - překážkové sporty
Ve středu 6. září je den otevřených dveří v OCR areně. Přijďte si z dětmi zkusit, zda by je bavil překážkový sport
Vaše komentáře

Přečteno 172x