Vyhledej
TJ Sokol Dvůr Králové > Sport

Finále Českého poháru a MČR družstev ve skocích na trampolíně

Rubrika: trampolíny, Dvůr Králové nad Labem, 6.11.2022
O prvním listopadovém víkendu proběhly v libereckém TC Orionka poslední dva závody letošní trampolínové sezóny: 4. závod Českého poháru a MČR družstev. Oddíl trampolín ze Dvora Králové zde měl své zástupce.

Ve Dvoře Králové se konal všestrannostní desetiboj

Rubrika: Sport, 23.10.2022
Celkem 141 závodníků ze Dvora Králové, České Skalice, Úpice, Náchoda a Police nad Metují se ve Dvoře Králové sešlo na tradiční župní všestrannostní desetiboj.

Podzvičinský Skokánek prověřil 95 skokanů

Rubrika: trampolíny, Dvůr Králové nad Labem, 17.10.2022
V sobotu 15. října královédvorský trampolínový oddíl pořádal závod pro začínající i pokročilejší závodníky, kterého se zúčastnilo 95 skokanů z 10 českých oddílů, což je nejvíce za posledních několik let.

Další úspěch královédvorských skokanů na trampolíně

Rubrika: trampolíny, Dvůr Králové nad Labem, 26.09.2022
Po letní pauze se opět vrací závody ve skocích na trampolíně. Tentokrát jsme zamířili na 3. závod Českého poháru v Rožnově pod Radhoštěm, který se konal v sobotu 24. září. Přestože nás tentokrát reprezentovala jediná závodnice, máme se čím pochlubit.

Osmnáct medailí z přeboru republiky pro dvorský Sokol

Rubrika: ostatní sporty, Dvůr Králové nad Labem, 20.06.2022
Po dvouleté přestávce se letos konaly přebory České obce sokolské ve sportovní všestrannosti. Už jen projít kvalifikací a vybojovat si postup ze župních přeborů není jednoduché. Závodníci během jara změřili síly v plavání, gymnastice, šplhu i atletice.

Královédvorská skokanka mezi nejlepšími v celkovém hodnocení českého poháru

Rubrika: ostatní sporty, Dvůr Králové nad Labem, 15.06.2022
V sobotu 11. června u nás ve Dvoře Králové proběhl Český závod věkových skupin, kterého se zúčastnilo 6 našich děvčat.

Úspěch královédvorských skokanek na trampolíně

Rubrika: trampolíny, Dvůr Králové nad Labem, 25.04.2022
V sobotu 23. dubna proběhl v Liberci 1. závod Českého poháru ve skocích na trampolíně, ve kterém náš oddíl v kategorii dospělých B úspěšně reprezentovaly dvě závodnice: Adéla Hermanová a Anna Svobodová.

Sokolové vylovili na župním přeboru v plavání 17 medailí

Rubrika: Sport, 27.03.2022
V neděli 27. března pořádala župa Podkrkonošská Jiráskova přebor v plavání, kterého se zúčastnilo 95 závodníků ze sedmi sokolských jednot. Za Sokol Dvůr Králové n. L. nastoupilo 31 závodníků, kteří vybojovali celkem 18 medailí.

Valná hromada TJ Sokol Dvůr Králové

Rubrika: Sport, 12.03.2022
Tělocvičný spolek Sokol Dvůr Králové patří mezi vůbec nejstarší spolky v celém regionu. A kromě sportovního rozvoje dětí, dospělých i seniorů stále dbá i na tradice. A proto se i valná hromada nesla v tradiční slavnostní náladě.

Dvěma zlatými a dvěma stříbrnými medailemi zahájili novou sezonu královédvorští gladiátoři

Rubrika: Sport, 26.02.2022
Na prvním letošním závodě série Gladiátor race v Josefově vybojovali královédvorští závodníci 2 zlaté a 2 stříbrné medaile. Zlatou medaili vybojovali Tomáš Erban a Anežka Holanová a o stříbrné medaile se postarali Honzík a Ondra Seifrtovi, přičemž pro Ond...

První medaile v roce 2022 pro sokoly

Rubrika: Sport, Dvůr Králové nad Labem, 20.02.2022
Začátkem roku se rozběhla činnost Sokola tak, jak jsme byli zvyklí v letech před pandemií.

Sokol slaví 160 let svého trvání - přečtěte si historii královédvorského, který patřil mezi vůbec první

Rubrika: Sport, 16.02.2022
V letošním roce si sokolové připomínají velmi významné jubileum. 16. února totiž uplynulo již 160 let od založení Sokola. Jako Královédvoráci můžeme být právem hrdi na to, že sokolské myšlenky vlastenectví a fyzické zdatnosti národa, které dali Soko...

Malé Sokolky mají krásnou reportáž v České televizi v hlavním vysílacím čase

Rubrika: Sport, 6.01.2022
Ve středu po 20 hodině byla v České televizi před losováním Sazky malá reportáž ze Sokola Dvůr Králové. A to zejména s Kájou Lukášovou a Kačkou Schreiberovou (ZŠ Schulzovy sady), které v září minulého roku vybojovaly druhé a třetí místo na republikovém fi...

Sokolské ohlédnutí za rokem 2021

Rubrika: Sport, 30.12.2021
Přiblížily se poslední dny roku 2021, je čas na ohlédnutí za uplynulými měsíci. Nebyly tak nabité aktivitami, jako v jiných letech, přesto jsme toho stihli hodně.

Sokolové soutěžili v desetiboji

Rubrika: Sport, Dvůr Králové nad Labem, 8.11.2021
Královédvorská sokolská jednota uspořádala soutěž v desetiboji pro své cvičence. Závod proběhl za dodržení všech pravidel a bez diváků.

Děvčata ze Sokola Dvůr Králové skončila na Mistrovství republiky v TeamGymu na 4. a 13. místě

Rubrika: gymnastika, 31.10.2021
Závody byly živě přenášeny na internet a tak se na jednotlivá vystoupení můžete podívat! Královédvorský Sokol reprezentovaly teamy Junior A a Senior B

Přespolní běh Nový Hrádek - videa a nová fotogalerie

Rubrika: atletika, 7.10.2021
V sobotu 25. září se konal na Novém Hrádku přebor župy Podkrkonošské Jiráskovy v přespolním běhu. Závodu se zúčastnilo ke stu závodníků od tří let po dospělé. Naši jednotu reprezentovalo 35 závodnic a závodníků, kterým se podařilo vybojovat devět zlatých ...

Sokol se loučí s cvičitelkou Hanou Semerákovou

Rubrika: Sport, 5.06.2021
V sobotu 29. května vstoupila do nebeské sokolovny ve věku 94 let sestra Hana Semeráková.
Sestra Semeráková se stala členkou a cvičitelkou Sokola Dvůr Králové po válce. Kromě cvičení se věnovala také pobytu v přírodě.

Atleti spolu – Den s českou atletikou také v atletickém oddíle Sokola

Rubrika: atletika, 5.06.2021
Atletický oddíl Sokola se 2. června zapojil do projektu Atleti spolu – Den s českou atletikou. Tato akce probíhala v tento den na 251 místech České republiky a účastnilo se jí více než 21 000 sportovců.

Dvůr Králové má novou gladiátorskou hvězdu! Tomáš Erban přišel, viděl a zvítězil!

Rubrika: Sport, Dvůr Králové nad Labem, 30.05.2021
Veni, vidi, vici. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Tímto slavným výrokem Gaia Julia Caesara se řídil Tomáš Erban, který se v sobotu úplně poprvé v životě zúčastnil jednoho ze závodů série Gladiator race. A to v Šiklově mlýně na Vysočině. Nejenže To...
|< < 1 2 3 4 5 6 > >|